earth without art is just "eh"

perjantai 7. lokakuuta 2011

Sur sur

Uunilämmin tervehdys ompelutehtaalta. Yli kolmen viikon sairastamisen lomassa sain joinakin hyvinä hetkinä ompeluvimman aikaan. Pää oli heti täynnä ideoita, kun vähänkin ajatus kulki. Ensimmäisenä syntyivät pannulaput ja patakinnas. Pannulaput on ommeltu aika pikaiseen malliin, jotta sain ne pian käyttöön, mutta patakintaaseen käytin enemmän aikaa suunnitteluun ja ompeluun. Halusin tehdä lapsille hyvän kokoisen ja tarpeeksi turvallisen. Kämmenpuolella on kaksikerroksinen huovutettu levy, ja selkäpuolella ihan tavis-täytevanu. Kauempaa katsottuna ihan kiva kokonaisuus...
 Tämä on tilaustyö, jonka sain jo ennen sairastumistani valmiiksi. En olekaan näitä tehnyt muutamaan vuoteen. Nyt innostuksen kipinä löytyi taas, kun tilaustoiveita on viime aikoina alkanut tipahdella. Sormet olivat kohtalaisen kauttaaltaan pikaliimassa höyhenien kiinnittämisen jälkeen. Uusi puhelin sai muutaman uuden asusteen. Vielä kolmas suunnitteilla, johon sain hyvän vinkin työkaveriltani Katjalta. Sitä ei tarvitsisi sulloa taskuun, eikä kantaa olan yli, vaan sen voisi solmia farkkujen vyölenkkeihin roikkumaan. Pakko kokeilla!!
Tässä  (alla) taas ensimmäisen kukkaronkehyksen kanssa tehty kokeilu, josta onkin jo aikaa. Tästä lähti innostus, jolle ei näy loppua... Monta kangasta odottaa valmiina, että saisin aikaan rahapussin, käsilaukun ja silmälasikotelon. Ehkä myös pussukan kameralle?
Ompelukone on juurtuneena jo pöydän pintaan, ja joudun muut askartelut tekemään jossain pöydännurkan tuntumassa ahtaasti :)
Olis ihan kiva omistaa se kokonainen työhuone, jonne sais eri nurkkiin askartelut ja ompelut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti