earth without art is just "eh"

perjantai 7. lokakuuta 2011

toisaalla..

Syysiltojen pimentyessä, kiinnyn taas kirjoihin enemmän kuin kesän aikana. Kirjastoauto on paikka, joka on osa turvallista ja rikasta arkirutiinia (ja sieltä saa loistavinta palvelua ikinä!). Joinakin kertoina löytää monta kirjaa, vaikka olisi jo viisi ennastaan yöpöydän kulmalla. Toisinaan taas ei onnista ollenkaan. Onko kyse enemmän senhetkisestä valinnasta, vai omasta mielentilasta, sitä en ole vielä salapoliisina selvittänyt.
Joka tapauksessa selkeästi on nyt juuri pinnalla eniten dekkarit ja kaikki kammottavuudet. Viime kertaiset löydöt ovat Tuomas Nyholmin "Sinun edestäsi vuodatettu" (joka vaikuttaa ehdottomasti mielenkiintoisimmalta), Antti Tuomaisen "Parantaja" ja Johanna Sinisalon "Enkelten verta". Kaikki suomalaisia! Enpä olisi uskonut!
Sitä ei kukaan vielä tiedä tuleeko kaikki luettua. Kohta menen sänkyyn vielä Risto Isomäen kirjan kanssa ja nautin ympäristönäkökulmien vyörystä ja kasvihuoneilmiön ahdistuksesta :) vähän hidas kirja lukea, mutta jotain ihanan täsmällistä ja pikkutarkkaa Isomäen kirjoitustyylissä on.

Jos joku on lukenut jonkun edellämainituista, olis ihkua kuulla mielipiteitä..

Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti