earth without art is just "eh"

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Teipeille kotitalo

Olen kovin myöhäisherännäinen kuvioteippien suhteen. Washiteipit ja muut vastaavat ovat olleet jo suurta huutoa kauan, suurin innostus luultavasti monilla jo ohi. Nyt vihdoin olen itse alkanut päästä washien makuun.
Instagramissa seuraan joitakin kalenteri-ihmisiä, jotka suurimmaksi osin teipeillä ja tarroilla tekevät ihmeitä kalenterien perinteisentylsille sivuille. Heillä saattaa olla laatikoittain teippejä, värisävyttäin lajiteltuna. Ihan niin suureen hurahtamiseen en usko ajautuvani.

Teippejä on kuitenkin useita, ei vain yhtä tai kahta, ja taas kerran vähän järjestystä muutellessani kippo, jossa teipit olivat, joutui muuhun käyttöön. Hommasin sitten seinähyllyn ja ryhdyin toimeen. Maalaus täysin valkoiseksi, yltympäriinsä (ei aivan helppoa ja pikaisinta valkoisen kanssa, tasaiseksi maalaaminen..). Takaseinät peitin tekstikuvioisella silkkipaperilla, servettitekniikalla.
Pitseihin pujottelin ensin kapeaa satiininauhaa ja teippasin pitsit voimateipillä talohyllyyn kiinni. Muutama timantti koristeeksi.


Täysin suorat vaakatasohyllyt eivät tietenkään olisi pidelleet mieluusti rullaavia teippejä, joten reunat kaipasivat tuunausta. Grillitikuista leikkasin sopivan pituiset pätkät ja liimasin ne reuhoihin esteiksi. Toimii mainiosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti