earth without art is just "eh"

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Prinsessateemalla

Tässä päivänä eräänä minulle rakas prinsessaihminen täytti kolme vuotta. Synttärijuhlien teemaa ei erikseen tarvinnut ilmoittaa, koska kaikki lähi-ihmiset jo tiesivät muutenkin, että hän on Todellinen Prinsessa.
Korttiin innostuin kokeilemaan leimasinta, joka vaan on jostain syystä jäänyt kokeilematta aiemmin, vaikka olenkin sen ostanut jo hirmu kauan sitten. Puukynillä värittelen aina leimakuvat, kun en oikein tusseista ole koskaan oppinut pitämään.


Kuvassa puolivalmis kortti, valmiista en muistanut enää ottaakaan kuvaa :(
Valmiin voi kuvitella näin: kruunuleimasimella syntyi kruunu, joka leikattiin ääriviivoja myöten irti, kuten myös tyttö. Tyttö ja kruunu kohotarrapaloilla kiinni korttiin, kimalleliimoilla viimeistelyä (varsinkin kruunuun paljon!)

Pipon virkkasin aika kokeilu-luontoisesti ilman ohjetta, niinkuin neulomukseni ja virkkaamukseni tuppaavat yleensä syntymään. Siihenkin sai bling-blingiä helposti ujutettua, kun liimaili timantteja "risteyskohtiin".
Pipo ei varsinainen aurinkosuoja oikein ole, mutta ehkä pilvisempinä päivinä pitää kutrit pois silmiltä kesätuulessa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti