earth without art is just "eh"

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

pääsiäisen kynnyksellä

Täällä taas. Pitkän harmaan talven jälkeen. Lähes yhtä pitkällisen läppärinvaihdon jälkeen. Väsymyksen, laiskojen kuukausien, kadoksissa olleen inspiraation jälkeen.
Kevät on ihan kulman takana! Valo alkaa vaikuttaa.

Papereiden kanssa on tullut leikiteltyä viime viikkoina. Helppoja hyvänmielen juttuja, ei mitään uusia haasteita. Pieniä projekteja, joiden suurin pointti on ollut kerralla valmistuminen, ettei mitään jäis pitkin pöytiä odottelemaan seuraavaa sopivaa hetkeä jatkaa.

Unikirja:

Metallisia perhosia on värjätty alkoholimusteilla. Olivat menneet monen vuoden hyllyssä lojumisen jälkeen vähän kumman värisiksi, mutta piristyivät ihanasti väriterapiassa.
Ruuvi-imitaatiot on haaraniittejä, kannen läpi laitettu.

* * * * *

Nappirasia:


Laatikot, joissa puhelimet myydään, ovat ihan parhaita päällystettäviä! Ja sopivan kokoisia kaikenlaiselle askartelukrääsälle.
Vahvemmalla kakspuoliteipillä näppärää kietasta paperit ympärille.
Kirjaimet leikattu helmiäis-tarrasta Big Shotilla.Toinen laatikko on ihan ilman kantta, nappilaatikon sisukseen laitettu nauha aukivetämistä varten.

Pieni söpö esine, jossa yhdistyy kaikki tärkein; paperit, napit ja pitsit :)


* * * * *

Ja vielä palmusunnuntain kunniaksi muutama huippuhelppo pääsiäsikortti:


* * * * *

Tästä taloudesta lähti tänä palmusunnuntaina vain yksi virpoja liikkeelle.
Minkä ihmeen takia sotkut oksa-askartelujen jälkeen on silti yhtä suuret kuin aiempina vuosina kolmen virpojan jäljiltä??Ei kommentteja:

Lähetä kommentti