earth without art is just "eh"

lauantai 5. lokakuuta 2013

happea!

Muutaman viikon on tullut istuttua tiiviisti eri työpöytien ääressä tai autossa ratin ääressä, seisoskeltua kassan ääressä, juostua paikasta toiseen niin ettei ajatus enää pysy mukana. Jokainen sekunti on mennyt kiirehtiessä, kelloa katsoessa. Lopulta alkoi mennä jo yöunet, kun ei tahti ottanut hiljentyäkseen.

Viikonloppu on pyhitetty hengittämiselle. Sisällä nojatuolissa, musiikkia kuunnellen ja kirjaa lukien. Ulkona metsissä samoillen. Metsä tekee niin hyvää ihmiselle.
Tämän päivän metsäannos on jo nautittuna, syksyn väreineen.
Kalliolla, melkein puolessavälissä polkua, on täydellinen eväskahvin paikka. Kaatuneella puunrungolla istuessani huomasin tämän kaksikon:
"Happily ever after"

*  *  *  *  *

Hieman metsäteemaa sivuten, viimeisimmät korttini tein lintuteemalla.
Jokunen kuukausi sitten tehtyihin rippijuhla-kutsukortteihin sain pyynnön tehdä myös kiitoskortit. Oikeastaan teemana ei ollut lintu, eikä mitään teemaa edes ollut, mutta sellaisiksihan ne vaan kehittyvät. Teemoiksi. Sarjoiksi. Aiheiksi. Alkavat elää omaa elämäänsä, kun jostain aloittaa. Olen vain välikappale, jonka kautta paperit ja kartongit heräävät eloon :)

Aloitin ääriviivatarroilla:Jokunen tipu tuli leikeltyä ja etusormen nivel muisti sen pitkään ;) (askarteluveitseä ei vaan pysty rennosti pitelemään, on pakko puristaa ihan hulluna niin, että on olkapäätä myöten lopulta krampissa!)

Taustamusiikit tipuille:

Ja sisäpuolelle tasku, johon rippikuvan voi sujauttaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti