earth without art is just "eh"

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ennen lomaa

Alkukesästä hurahdin trikookuteisiin. Yhtäkkiä. Kukaan ei varoittanut.Virkkasin ensin kassin. Käsilaukuksi ajattelin, mutta mitä pidemmälle virkkasin, kävi selväksi, että trikookude on liian painavaa sen kokoista käsivarrella kanniskella. Varsinkin, kun on tapana jotain isoa kirjaa tai peräti muutamaa kanniskella mukana. Joten ensialkuun kanniskelin siinä jotain välttämätöntä, kun Hesacupissa virkkailin kentän laidalla.


Sittemmin siitä tuli lankakerä-kassi. Pysyy sisätiloissa, ei rasita käsivartta.
Virkkaus jatkui.
Parasta se on illalla tyttären kanssa etuportailla, kun talo hiljenee. Tai iltapäiväkahvin kera naapurin takapihalla, aurinkovarjon alla. Kuin siskokset. Kilpaa koukutellen. Tai autossa. Matka kuin matka sujuu mukavasti.

Missä kaikkialla voi virkata? Kokemuksia?

3 kommenttia:

 1. Virkatahan pystyy missä vaan! Ainakin melkein! :)
  Hammaslääkärin odotusaulasta bussi/junamatkoihin. :)

  VastaaPoista
 2. Toki! Arvauskeskuksen päivystyksessä on jokusen kerrankin tullut virkattua ;)
  Mutta onko jotain vielä haastavampia paikkoja? Yhdistääkö joku vaikka auringonoton ja virkkauksen? Tai kehtaako sukulaisten synttäreillä istua virkkaamassa? Onko pakkomielteinen, jos ystävän kanssa kauan suunnitellulle lounaalle saapuu koukun ja kerän kanssa?

  VastaaPoista
 3. Aina on sopiva aika virkata! En ehkä sukujuhlissa kehtaisi, mutta ystävän seurassa hyvinkin, taikka aurinkoa ottaessa! Mukava tapa rentoutua!

  VastaaPoista