earth without art is just "eh"

torstai 4. huhtikuuta 2013

Mitä loma tarkoittaa?

Osan pääsiäisestä tein töitä, osan lomailin. Töistä osa oli silkkaa hupia ja luovuutta, ja osa lomasta ihan perusarkea. Tein kummallisen havainnon: Työn ja loman parhaat asiat ovat aika samoja. Lomani nimittäin vietin (huikeat kaksi vuorokautta) äidin täysihoidossa, askarrellen.
Oikeasti, voiko parempaa toivoa; ei tarvitse itse tehdä ruokaa, eikä siivota. Olo on kuin hotellissa, paitsi että ympäristö on tuttu ja kotoisa. Ja parhautena, kukaan ei toivo, että lopettaisit askartelun, vaan päinvastoin istuu vieressäsi sakset kädessä touhuten ja pelkää, että haluat jo lopettaa askartelun.
Yksin askartelemaan tottuneena seura tuntui kovin mukavalta. Ei kahvipöydässä istuskelu loppujenlopuksi kauhean kauan innosta, kyllä yhdessä puuhailu on jotain niin ylitse muiden.

Tein muutaman mazebookin, teemana oli Sinellin paperikko Chronology. Harvinaista kyllä, yhden pikkukirjasen olen päättänyt jättää itselleni, ja saada sen ihan näinä päivinä valokuvia myöten valmiiksi.

Tässä vähän tunnelmia pääsiäisen vihreissä sävyissä:


Kelloja ja tekstejä. Lempiaiheitani."Sisälmykset" on ihan perus skräppikartongeista, vihreästä kokonaisesta sivut, ja haalean oranssista tekstejä varten palat. Kuvassa oranssi näyttää kyllä ihan valkoiselta... Tagi-taskujen käänteissä Chronologyn palat tehosteena.
Tekstipalojen kaikki reunat raaputtelin rikki askarteluveitsellä (aivastus ja silmienkutina!!) ja leimasin niitä vähän vielä enemmän oranssimmiksi Distressillä.

"Seuraavassa jaksossa" sitten kuvia siitä omasta valokuvin varustellusta kirjasesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti