earth without art is just "eh"

tiistai 5. kesäkuuta 2012

juhlimisen aihetta

Juhannuksen tienoilla meillä on aina juhlat. Perheen suurimmat synttärit. Keskimmäiseni on ihminen, jolla on niin paljon ystäviä, että he eivät mahdu millään samaan aikaan juhlimaan syntymäpäiväsankaria. Melkein koko luokka on kutsuttu (opettajaa myöten) ja kaikki kummit ja mummot ja pelkään hetkeä jolloin hän päättää haluta naapuruston koiratkin mukaan.
Nyt kun meillä on uusi oma vauva-koira, tehtiin kutsukorteistakin koiramaiset.

Big Shotilla leikatut tagit olivat riemuisa ahaa-elämys kutsukorteiksi (laitteet Sinellistä, paperit Amaliasta). Ajattelin jotenkin yli-positiivisesti, että tällä lailla tulee yksinkertaiset ja hyvät kortit. Ja ovathan ne, mutta joskus voisi tällaisissa asioissa ihan mennä myös siitä missä aita on matalin, ja tulostaa vain kuvalla varustettu teksti, taiteltuna A4:sesta kortiksi. Mutta ei! Minä en sellaiseen pysty, vaan teen ihan itse ja päädyn käyttämään seitsenkertaisesti aikaa siihen nähden mitä tarkoitus olisi ollut. Tuskailen ja väännän lopulta osoitteita väsyneenä yön pimeinä tunteina, mutta silti riemusta kippuralla. Koska kellään ei ole näin hienoja ja huolella tehtyjä.

Etupuolen "kutsu" ja tassunkuvat on tehty versamark + musta kohojauhe -yhdistelmällä ja toisella puolella on valkoisella paperilla tulostettu teksti. Musta pulveri oli kohtalaisen kinkkinen käyttää. En tiedä johtuiko paperista vai jauheesta, mutta suttua jäi paljon. Tosin se ei haitannut tässä teemassa lainkaan, kuratassu menee ihan hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti