earth without art is just "eh"

tiistai 29. marraskuuta 2011

Mikä syksy!

Kyllä on ollut rankka syksy. Sairastamista ja kaikkea isoa projektia. Mutta aina jossain välissä ehtii jotain näpertää ;)
Se on vaan harmi, ettei minusta ole yöeläjäksi. En juuri koskaan pysty myöhään illalla enää olemaan luova! Eniten tekisin kaikkea viikonloppuaamuisin, mutta silloin menee lapsilla helposti herne nenään. Vihdoin vapaapäivä, ja äiti linnoittautuu pöytänsä ääreen ja hymähtelee vain vastaukseksi satoihin kysymyksiin....

Kaikkein hyödyllisin, mitä ihan omaksi ilokseni aloin väkertää tässä kauan sitten jo, on ollut työkaluvyö. Olen aina katsellut sillä silmällä raksamiesten ja vastaavien työliivejä ja vöitä, ja nyt sitten päätin ryhtyä tuumasta toimeen.
Kaavat tein itse, ihan omilla mitoilla, ja kankaat & kanttinauha on Sinellistä.
Tässä tulos:Ekassa kuvassa vyö on kaksinkerroin, ja kaikki osat on kaksinkertaisesta kankaasta. Pohjaosa on tukikankaalla varustettu, ettei venyisi.
Muuten helppo kuin mikä, mutta kyllä meinasi mutkat ottaa koville kanttinauhan kans. Ei ollut ihan mun juttu siinä kohtaa ;)
Kovasti olen ollut tyytyväinen tähän. Helpottaa arjen hallintaa huomattavasti työmaalla. Mukana kulkee ihanan helposti sakset, kynät, puhelin, avain, ja muistilappuset.

Vyö sai huomiota töissä oikein runsaanlaisesti, ja sittenpä lupasin tehdä toisenkin tilauksesta:


Siitä tulikin omaani _hiukan_ pirteämpi! (huomatkaa Päivin vyöhön sopiva koru!!!)
Jäin miettimään, pitäiskö tehdä itsellekin uusi, värikkäämpi, kakkosversioksi ;)
Täytyyhän tuokin joskus pyykkiin laittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti