earth without art is just "eh"

lauantai 10. syyskuuta 2011

haaveilua vailla keskittymistä

Viime aikoina aika on mennyt ihan pelkkään arkeen. Töissä päässä pyörii kymmeniä loistokkaita ideoita mitä vois tehdä Jos Olis Aikaa. Mutta melkein haaveiluksi kaikki on jäänyt, vain jotain pientä ehtinyt toteuttaa vanhempainiltojen ja lasten harrastusten ja iltavuorojen lomassa.
Ikkunoiden pesusta (piiitkästä aikaa) seurasi jokunen yli-innostunut ilta-askartelu-hetki, kun valoa tulvi ihan toisella lailla pöydän äärelle :)

Yleensä ajaudun tekemään pitkinä kausina jotain, suurin osa näistä kausista käsittelee kirjoja. Siis ihan itse askarreltuja, mutta myöskin luettuja.


Tässä nyt jotain, mitä olen uusimmalla leimasimella ja cupcakes-paperilehtiöllä loihtinut.

Ja vähän lähempää:
2 kommenttia:

  1. Hei koska blogi on vielä näin uusi niin haluaisin antaa palautetta koskien blogin ulkonäköä. Blogi on vähän pimeä. Värit ovat tummahkoja ja ikävästi murrettuja. Tämä saa ainakin minussa aikaan surullisia fiiliksiä vaikka blogin tarkoitus on kaiketi olla inspiroiva ja innostava. Jutut on kivoja ja tykkään kovasti noista cupcake-kirjasista. Vielä kun vähän muokkaat ulkonäköä lukijaystävällisemmäksi ja lisää kuvia niin tästä tulee mainio blogi jota on ilo seurata :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna palautteesta! Olen alkanut epäillä että omalla koneellani värit näkyvät kovin toisenlaisina, kun muutkin ovat sanoneet samaa. Ja jäin miettimään noita surullisia fiiliksiä - sellainen ehkä olen. Koen tietyn surullisuuden kauniiksi, ja nämä värit ovat ominta itseäni. Olet kuitenkin oikeassa, että blogin ei ole tarkoitus heijastella synkkyyttä (ainakaan pelkästään, tai edes suurimmaksi osin..). :)

    VastaaPoista