earth without art is just "eh"

perjantai 15. maaliskuuta 2013

tilaustyöt on erilaisia

Päivä on taas mitä kaunein, aikaisesta aamusta saakka. Kävelin puolitoista tuntia koiran kanssa ja nautin kirkkaudesta. Illallakin tuli käveltyä melkein saman verran, mutta hämärissä ja määränpäänä oli eläinlääkäri. Harmi, ettei kaikista tilanteista voi ja ehdi ottaa kuvia, ja kaikesta vaikka skräpätä albumeja. Olis tullut aika hauska ja vauhdikas leiskasarja... Koira on vielä niin "vauva" isosta koostaan huolimatta, että tohotus on erikoistilanteissa ihan maksimissaan.

Nyt kahvia juodessani siirtelin kameralta kuvia koneelle ja muistin, että olenhan tehnyt viime aikoina muutakin kuin pikkukirjoja. Sain pyynnön tehdä muistikirjan, johon voisi kirjoittaa unia.
Tilaustyöt on parhaita! Uniikit, yksittäiset sellaiset. Siinä on kyllä henkimaailma mukana, kun alkaa värejä ja kuvioita yhdistellä. Täysin mututuntuman ja vaiston varassa olen vieraille ihmisille tehnyt vaikka kuin monia juttuja, ja aina on tuntunut osuvan hyvin (helpotuksen huokaus). Jostain se tieto vaan tulee, mitä mihinkäkin kaivataan, vaikkei mitään ihmeellisiä ohjeita saiskaan.

Tähänkin työhön heittäydyin riemulla, ja luopuminen oli taas vaikeaa....


Kirjanmerkki syntyi "samaan sarjaan", perhosvaikutteilla myös.
Toivon vastaanottajalle paljon mielenkiintoisia unia kirjoitettavaksi :)

(kaikki tarvikkeet jälleen Sinellin, paperit jo monta vuotta sitten ostettuja)

2 kommenttia: