earth without art is just "eh"

torstai 14. maaliskuuta 2013

aurinkolaseille käyttöä

Pakkaset ne ei vaan hellitä. Koira pitää huolen siitä, että ulkoiltua tulee, oli sitten vähän tai paljon asteita. Onneksi aurinko on näyttäytynyt viimeaikoina jo enemmän ja se jopa päiväsaikaan lämmittää ihanasti. Musta takki on ehdottoman kätevä keksintö, jos haluaa täysillä nauttia kaikesta liikenevästä paisteesta :)Jos joinakin päivinä ei jaksa ulkoilla kuin rimaa hipoen minimimäärän, on aurinko silti silloinkin ihana ja tarpeellinen. Voi istua hiljaisessa olkkarissa (lasten ollessa koulussa), katsella ilmassa leijailevaa pölyä ja ikkunoiden välissä lojuvia, talviauringon haalistamia kärpäsiä. Ja lukea.

Kaikkein kaikkein hienointa kuitenkin on ne aikaiset aamut, kun pirteässä kevätaurinko-pakkasessa pyrähtää työhuoneelle ja ammentaa valon voimasta luovuutta monta tuntia.
Tämän talven valovoimaisia pikkukirjasia tässä:Tämän kirjasen kaikki tarvikkeet teippejä ja kierteitä myöten on hankittu Sinellista. Paperit ovat sen verran kauan sitten ostettuja, että niitä tuskin on enää. Olenkin yrittänyt nyt käyttää kaikkiruokaisesti kaikkia mahdollisia papereitani, niitä kun on vuosien mittaan kertynyt ihan suunnaton määrä. Eikä vaan kehtaa ostaa lisää, kun on jo niin paljon. Ja se taas on kovin  surullinen tilanne, kun ei edes uskalla missään selailla papereita, tulis ostettua ihan hallitsemattomasti kuitenkin :)


Pari Enkku-aiheista mazebookia: (lempparileimasimella embossaten)

Näiden paperit on muistaakseni Papermanian englanti-aiheisesta lehtiöstä, Sinellistä myös.


Sitten tein eskari-ikäiselleni "luonnoslehtiön". Sisäpapereiden pitää olla sen verran vahvoja, että herra pystyy kuulakärkikynällä piirtelemään taistelevia tikku-ukkojaan.


Kansi on päällystetty tapetilla, joka on ihan samantuntuista kuin muovinen lattiamatto ;)
Tapetteja haalin aina silloin tällöin näytepätkiä jostain rautakaupoista, tai ostelen poistuvia rullia superalehinnoin. Tähän kirjaan pitäisi vielä kuulema saada kansikuvat, jotka olis Skylanders-aiheiset. (pitääkö alkaa piirtämään?!)


Kansien sisäpuolet ja kirjanmerkki on halloween-aiheinen, sopivasti enkunkielisiä aihesanoja vilisevä, poika kun on hirvittävän innokas oppimaan englantia tällä hetkellä.


Joskus heikkoina hetkinä ajattelen, että poljenko jotenkin paikoillani, kun aina vaan päädyn tekemään kirjoja. Mutta joku siinä vaan on, maaginen magneetti. Kun se vaan vie mennessään, joka kerta yhtä voimalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti