earth without art is just "eh"

tiistai 29. marraskuuta 2011

tilaustöitä

Viime viikkoina olen askaroinut vaikka ja mitä mitä on minulta pyydetty. Viimeisin tuotokseni oli tänään luovutettu luistelupuku. Ei suinkaan mikään perinteinen prinsessaunelma timantteineen, vaan tämän taitoluistelijan pitää olla esityksessä kirja. Kimalletta ja pinkkiä väriä ei tarvinnut säästellä, ja tulos olisi kovin ollut kuvauksen arvoinen, MUTTA EN TAJUNNUT OTTAA KUVAA! Joskus vaan ei tule mieleenkään.
Harmi ja voih.

Selailin sitten voivotellessani kuvia kaikesta edellisestä, ja tällaisen kalenterin tein joku aika sitten samaiselle luistelija-neitokaiselle:


Edellisvuotta varten olin jo tehnyt kalenterisivuja varten pohjat, kun tein kalenterit omille tytöille. Nyt sitten vaan muokkailin ne 2012 sopiviksi, ja kansiin! Jokaisella aukeamalla on yksi viikko, niin että se on sijoitettuna oikealle puolelle, ja vasen sivu on tyhjä. Piirtämistä ja muita merkintöjä varten.
Tässä vielä muutama muu kuva kalenterista:

Kirjoja onkin tullut kovin vähän tehtyä viime aikoina. Sain kyllä ihan muutama päivä sitten muistikirja-tilauksen, ihan vieraalta ihmiseltä. Vieraalle on oikeastaan hauskempi tehdä, kuin monesti tutulle. Oma (usein rajallinen) mielikuva tuntemastaan ihmisestä voi luoda paineita onnistumisessa ihan toisella lailla, kuin jos on mielikuvista ja vuosikausien yhteisestä historiasta vapaa. Ei oikeastaan tarvita kuin jotakin punaiseksi langaksi, ja intuitio hoitaa loput. Jokin hatara mielikuva syntyy niistä tiedonmuruista mitä on, sitten vaan pahvia leikkaamaan ja kansipaperia valitsemaan. Siitä se lähtee, ja ihan omalla painollaan menee yleensä loppuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti