earth without art is just "eh"

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Näyttely! (tai ainakin melkein)

Kirjasto on ystäväni. Myös Facebookissa. Ja ystävillä on monesti tapana yllättää. Näin kävi nytkin. Huomasin eräänä päivänä ilmoituksen, että täällä pääkirjastossamme Kirkkonummella on ketä tahansa varten lasivitriini, johon voi neljäksi viikoksi kerrallaan pystyttää oman näyttelyn. Soitin heti ja varasin.
Joten siellä ne nyt ovat.
Kierrekansikirjat ja mazebookit. Lasihyllyille aseteltuna.

Tässäpä esimerkkejä:

Söpöjä eläimiä. Tämä kansien paperi sai minut sulamaan oitis, kun sen Amalian hyllystä löysin <3Retrovärejä intilalaistyyppisin kuvioin.

Oma kestosuosikkini on aina kaikki tekstit. Ja varsinkin koholeimattuna. Tämä leimasin taisi olla joku erä-löytö Sinellistä monta vuotta sitten. Ei tainnut vakiovalikoimaan kuulua.

Väriä elämään! Tämä voisi hyvin olla joku kevätprojektin muistikirja. Tai talviloman mietekirja.

Hempeämpiä värejä. Hyllyistäni löytyi yllättävä määrä skräppikartonkeja, jotka ovat täynnä kaikenlaisia tekstinpätkiä. Tuntuvat olevan monikäyttöisiä, niitä lisää!!

*   *   *   *   *

Joku aika sitten laitoin kuvia päällystämistäni iPhone-laatikoista. Jäljellejääneestä tapetista kietaisin myös uuden vaatteen pringles-purkille:

Näitä ainakin aion tehdä lisää. Tosi vähällä vaivalla vaikka kuin monia uusia ilmeitä! Nopea tehdä lahjaksi tai tuliaiseksi. Nauha on Sinellistä, ja tapetti on kiinnitetty voimateipillä, joka myös Sinellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti