earth without art is just "eh"

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

jotain pientä ja tunnelmallista

Vuoden alussa olin ystävän luona Englannissa. Matkan tavoitteena ei ollut nähtävyydet, eikä shoppailu, vaan -kuinka ollakaan- askartelu! Minkäs teet, jos asuu niin kaukana toisistaan, mutta yhteinen innostus on suuri. Pakkasin mukaan skräppipapereita, pahveja, koristeita, leikekuvia, saksia, kimalleliimoja, leimasimia.... Kaikkea pientä tai littanaa. Tietäen, että perillä on myös läjä vähän kaikkea ja mahdollisuus vaihdella ja lainata.

Neljästä päivästä lähes kolme meni pöydän ääressä leikaten-liimaten-ja-askarrellen, aiheena mazebook. Yhtenä päivänä sentään lähdimme sunnuntai-ajelulle hurmaavaan pikkukaupunkiin, hyytävästä ilmasta huolimatta.

Kirjoja syntyi kuin sieniä sateella, ja siinä sivussa löytyi muutama uusi ihastuttava viini- ja juustotuttavuuskin (puhumattakaan isäntäväen käsittämättömän hyvistä ruuista)





Olen uskomattoman tyytyväinen, kun kädenulottuvilla, ympäri pöytää ja sohvaa ja lattiaa on kasapäin papereita. Kuviollisia, silputtuja, eri vahvuisia, sileitä, pastellisia. Niiden pelkkä selailu ja katselu on rauhoittavaa ja onnellistuttavaa.
Ja on aika uusi kokemus valmistaa seitsemäätoista kirjaa sekavassa järjestyksessä yhtäaikaa.


Roskat muodostuu tässä hommassa lähinnä 2-puoliteipin silpusta ja pienistä paperisuikaleista. Niistä vois hyvin tehdä jollain kerralla tilataidetta, kun on tarpeeksi monta päivää projekti pursuillut ympäriinsä.


Sain myös aloitettua Englannin matkoista muodostuvan valokuva-albumin. Hankin sitä varten ihan pelkistetyn täysin mustan kansion. Tässä etukansi:


1 kommentti: