earth without art is just "eh"

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

vähän joulua ilmassa

Vaikka ulkoilma onkin mitä on, olen yrittänyt haalia vähän jo joulun tunnelmaa lapsille. Pipareita paistettiin tsiljoona pellillistä tänään ja kuunneltiin enkunkielisiä joululauluja.
Ei se helpolla laskeudu - jouluisuus - mutta pikkuhiljaa. Tuo vesisateen rummutus peltikattoa vasten jotenkin himmentää ripustettuja jouluvalojakin...

Eilenillalla tein ystävälle tilaustyönä joulukalenterin. Vielä ehtii, ei ole montaa päivää menetettynä! ;)
Innostuin ihan viimeisen päälle ja olin tosi tyytyväinen lopputulokseen.


Kaikki tarvikkeet on Sinellistä. Paperi on jotain vanhaa sarjaa, pinnassa kimalleliimaa. Pitsiä ja nauhoja voi aina käyttää kaikkeen ;)
Vetonuppeina on lasihelmet, jotka löytyivät yllättävän sävy-sävyyn.

Mikään uusi ideahan tämä ei ole, mutta erittäin toimiva edelleen. Tämä versio onkin ensimmäinen numeroitu, edelliset olen muutama vuosi sitten tehnyt omalle kolmikolle ja yhdelle lisä-lapselle:


Värit ovat näissä aika eri maailmaa, kuin tämänvuotisessa, ja nupit puuhelmiä. Muuten ihan sama periaate. Meillä nämä ovat nyt kolmatta vuotta supersuosiossa. Ihan käytännönvinkkinä voin sanoa, että jos suklaakalenteriksi aiot tehdä, niin kannattaa jotain rasvaa läpäisemätöntä paperia tai vastaavaa laittaa suklaiden alle... Ovat meinaan laatikoiden pohjat näin kolmantena vuonna jo melko suklaiset........

2 kommenttia: